'WELCOME 2 MY LIFE'

Herzlich Willkommen

"Life isn't about being old or having more problem. It's about growing to see this life from a better view coz GOD bless you more"

So...Enjoy your LIFE...


I choose to have faith, because without that I have nothing. It's the only thing that's keeping me going.

ΩMega Ticket

Search Me Here!

ΩMega Ticket

Wednesday, April 29, 2009

Swine Flu

Dunia lagi heboh dengan kasus Flu Babi yang menjangkiti manusia, setelah kasus antrax, flu burung, ada lagi flu babi ... hmmmm macam-macam aja serangan virus sekarang ini. Berbagai upaya pencegahan sudah dilakukan seperti dengan dipasangnya alat pendeteksi suhu tubuh di airport-airport, penyuntikan sistem imun pada babi, dll.
Terus apa itu flu babi, bagaimana mencegahnya, dll??? Check this out :

Monday, April 27, 2009

Add Yahoo! Messenger Emoticons To Blog Post

Sangat familiar dengan simbol-simbol ini ?
=))  #:-S  :D  :-?  etc

Mau di tambahkan ke tulisan blognya? Caranya gampang, ikuti step berikut :

2. Pilih salah satu emoticon yang ingin ditambahkan ke blog, klik emoticonsnya

3. Copy-paste html tersebut ke blog

Simple kan? Good Luck!!! :)

TKW/TKI, David Hartanto, Manohara, Who's Next?!!!

TKW/TKI : salah satu penghasil devisa terbesar setelah Migas, tapi nasibnya selalu babak belur di negeri orang, kadang pulang hanya tinggal nama.
David Hartanto : salah satu yang membawa nama bangsa di dunia Internasional karena keterlibatannya dengan olimpiade matematika dan ilmu pengetahuan alam, kematiannya masih menyimpan sejumlah misteri.
Manohara : salah satu model muda berbakat, kasusnya masih simpang siur, ada indikasi mengalami kekerasan dalam rumah tangga. Mana yang benar yach???

Indonesia sampai kapan akan begini??? Apakah akan terus menunggu korban-korban selanjutnya??? Mari selamatkan warga negara kita di luar negeri, tunjukkan kedaulatan kita sebagai bangsa yang besar dan bertanggung jawab!!!


Friday, April 24, 2009

Slumdog Millionaire

A few days ago, we were watching a movie called Slumdog Millionaire. I just anxious to watch this movie because of the achievement in Oscar Award, 22 February 2009. Eight (8) awards...what a fantastic achievement i.e. Best Picture, Directing, Music (Song), Music (Score), Film Editing, Sound Mixing, Cinematography, Writing (Adapted Screenplay). Beside Oscar award, this movie win several award too likes Golden Globes Award for Four (4) awards i.e. Best Motion Picture-Drama, Best Director-Motion Picture, Best Screenplay-Motion Picture, Best Original Score-Motion Picture; Critics' Choice Award for Six (6) awards i.e. Best Picture, Best Director, Best Writer, Best Young Actor, Best Song, Best Composer; BAFTA Award for Seven (7) awards i.e. Best Film, Director, Adapted Screenplay, Music, Cinematography in 2008, Editing in 2008, Sound in 2008. Hmmmmmmm that's make me want to watch this movie, I want to know what kind of movie, what makes this movie get the achievement. It's a touching story, a slumdog man become a millionaire not because he smart, lucky, etc. just because every question in "Who Want To Be A Millionaire" base on his life story and his passion to get his sweetheart back. What a kindness story...What a fighter of life.

OH WOMEN...

Tree days ago, my friend of mind has been busy ... Does she work? Does she cook? Does she do something urgent? Guess what? She is looking for her face powder ... argghhhhhhhh ... Come on girl, it just a face powder ... She make every people been dizzy because she forget where she put her face powder. I was on my room, enjoyed my music video when she knock my door to ask if she can borrow my face powder for tomorrow morning because she can't go for work if she don't use the face powder (She is working as a teller in a bank) but unfortunally, my face powder is going to used up. Some of us are try to looking for her face powder then finally her husband find it, can you guess where her husband find her face powder??? In her hand bag, the place that she been looking for several times ;)) ... OMG ... holly molly

Monday, April 20, 2009

Video Keren - Where The Hell Is Matt?

Wah senang banget bisa dapat video ini, hasil dari iseng2 browsing di internet...lucu...menarik...good idea for travelers


Taken from : http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY

Pasca Pemilu Legislatif

Duhhh makin banyak aja Caleg stress gara-gara gagal di Pemilu Legislatif...TANYA KENAPA???!!!...

Friday, April 17, 2009

ManUtd ke Semi Final Liga Champions 2009

Yihuuuuuuuuuiiiiiiiii...rasanya senang banget, Ronaldo alias CR7 memastikan ManUtd meraih tiket ke semifinal Liga Champions untuk bertemu Arsenal setelah mengalahkan FC Porto dengan agregat 3-2, sekaligus mematahkan anggapan susahnya tim Inggris menang di kandang FC Porto. G rasa ini salah satu gol terbaik Ronaldo...what a gol...what a scream. CR7 membuktikan dia pantas mendapatkan predikat pemain terbaik dunia 2008.

Thursday, April 16, 2009

That's Funny

My friend just turns around the city from 07.30 AM for working, hang out, etc with this sandal hahahaha... Can you see that? That's funny.... He just realize that is the wrong sandal at 11.00 PM wkwkwkwkwkww

Tuesday, April 14, 2009

Duh......G Ngantuk Banget!!!

Astagaaaaaaaaaaa........g ngantuk banget hari ini, gara-gara semalam dipaksain nonton siaran ulang ManUtd-Aston Villa di Trans7 padahal emang sebelumnya udah kurang tidur, demi melihat Macheda and the best moment of ManUtd seasons ini..ck..ck...ck sefans itukah g ma ManUtd??? ya iyaaaaaaaa lahhhhhhhhhhhhh
Hari ini rasanya otak g ga berfungsi sebagaimana mestinya hahahaha pengennya apa...yang dikerjakan beda, ga sinkron huehuehuee, rasanya di mata g sudah terbayang2 tempat tidur nyaman buat mengistirahatkan badan g...hmmmmmmmm can't wait that moment to sleep tight.

Monday, April 13, 2009

Happy Easter

"I give You thanks for Your goodness, You have made me precious in Your eyes, You are a great Father, I love You LORD"

Happy Easter all!!!

Monday, April 6, 2009

Peace Campaign

Tak terasa kita udah memasuki masa tenang dari kampanye, atribut-atribut partai sudah mulai diturunkan (walau mgk masih ada beberapa tempat yang menyisakan atribut-atributnya). 3 hari tersisa sudah menuju pesta demokrasi di Indonesia, walau belum tahu apakah bisa memilih atau tidak karena KTPku bukan KTP Banten dan tidak ada pendataan dari pihak RT/RW setempat :( padahalkan suaraku juga berharga :D

Terima kasih buat Indonesia (partai-partai) yang sudah menjalankan kampanye damai, sehingga sampai saat ini tidak ada kerusuhan yang berarti (atau mgk aku yg kurang berita/info???). Apapun itu terima kasih buat rakyat yang semakin hari semakin cerdas sehingga kampanye dapat berlangsung dengan kondusif dan semoga Indonesia bisa mewujudkan Pemilu yang demokratis, transparan, dan aman. 

Untuk INDONESIA ku!!!

33rd Wedding Anniversary

If my dad still alive now, my parents will celebrate their 33rd wedding anniversary today 060409. Thanks God for my parents, the best that I ever had. Even my dad doesn't here right now, I know He will always in my mom heart, He will always in his daughter heart. This is a song for you, dad.

"Dance With My Father"
by Luther Vandross

Back when I was a child, before life removed all the innocence
My father would lift me high and dance with my mother and me and then
Spin me around ‘til I fell asleep
Then up the stairs he would carry me
And I knew for sure I was loved

If I could get another chance, another walk, another dance with him
I’d play a song that would never, ever end
How I’d love, love, love
To dance with my father again

When I and my mother would disagree
To get my way, I would run from her to him
He’d make me laugh just to comfort me
Then finally make me do just what my mama said
Later that night when I was asleep
He left a dollar under my sheet
Never dreamed that he would be gone from me

If I could steal one final glance, one final step, one final dance with him
I’d play a song that would never, ever end
‘Cause I’d love, love, love
To dance with my father again

Sometimes I’d listen outside her door
And I’d hear how my mother cried for him
I pray for her even more than me
I pray for her even more than me
I know I’m praying for much too much
But could you send back the only man she loved
I know you don’t do it usually
But dear Lord she’s dying
To dance with my father again
Every night I fall asleep and this is all I ever dream

Friday, April 3, 2009

Praise YOU

Cakrawala membentang
Burung-burung bernyanyi
Daun-daun menari
Angin berbisik
Ombak bergelora
MengagungkanMU


Manusia bersukacita
Manusia memuji
MengagungkanMU
Biarlah segala yang bernapas memujiMU

Paris Van Java, 311002
© Erna Megawati Manna


Thursday, April 2, 2009

I'm Done!!!

I'm tired because thinking of you
I'm tired because you always on my mind
I'm tired because you always in my dream
I'm tired because you never call me
I'm tired because waiting for you
I'm tired because ..............
I'm done with you
So...get out from my way, get out from my life

BSD City, 020409
© Erna Megawati Manna


Wednesday, April 1, 2009

Earth Hour 2009 : Results

Do you want to see the results of Earth Hour 2009??? Click this link below: don't forget to click the image to see it fade


Let's do it more often to save our earth. Let's everybody do what the best for environment, not only switch off the light for one hour but do everything which can save this earth